top of page

Get inspired by Kell's

3 SUMMER MUST HAVES

Af en toe vangen we al een glimps op van de zomer met dat zonnetje dat soms tevoorschijn komt. Tijd dus om al even een wardrobe check te doen en te beseffen dat je dringend een nieuwe zomeroutfit nodig hebt, of dat is bij mij toch het geval! Dit zijn 3 dingen die je wardrobe deze zomer mooi zullen aanvullen. Extra tip: investeer ook even in een opvallende zonnebril ;) 

Een dikke merci aan STAY Antwerpen voor de outfit-inspiratie en aan Quantum Motion voor het filmpje!

Kell'sOutfits (3 van 44).jpg

MEER KLEUR IN JE WARDROBE?

Heb je voornamelijke neutrale kleuren in je kleerkast en wil je er toch wat meer kleur in sneaken? Dan kan je dit gemakkelijk doen door een kledingstuk te kiezen met een neutrale achtergrond, maar veel kleurrijke elementen zoals de jurk die ik in de foto draag. Ik kan deze jurk combineren met alle kleuren die er in voor komen of ik kan kiezen voor een meer 'safe' approach en combineren met bijvoorbeeld een zwarte handtas en schoenen. 

SLOW SHOPPING BIJ STAY

Yep, een van m'n favoriete hotspots in Antwerpen is STAY uiteraard. Ik hou van hun slow shopping concept, waardoor ik op het gemak met een klant de collectie kan bekijken. Tinne en Stephanie zorgen telkens voor een mooie variatie in tijdloze stukken en kwaliteitsvolle eyecatchers. Last van keuzestress wanneer je Stay binnenstapt? Dan help ik je graag met mijn objectieve blik en eye for fashion natuurlijk :)

Bedankt aan Quantum Motion voor het filmpje!

Kell'sOutfits (23 van 44).jpg

DE PERFECTE SEX AND THE CITY OUTFIT

Op zoek naar de perfecte outfit voor een avondje stappen? Dan haal je je inspiratie toch gewoon bij hét stijl-icoon van de tv. You know who I'm talking about ;)  Een roze plissé rok, een subtiele V-hals die net genoeg laat zien, een bomber voor die nonchalante vibe alsof je zomaar snel snel een outfit hebt samen gegooid en een zonnebril met hartjes. Perfect toch! En als je deze outfit combineert met een paar witte sneakers dan kan je deze outfit ook gewoon overdag dragen. 

bottom of page