top of page

Welkom op mijn reservatie pagina

Omdat ik alles zo vlot mogelijk wil laten lopen, staat hieronder wat extra informatie over wat een reservatie net inhoud.

Verschillende concepten

Ik bied, zoals je kan zien op mijn website, verschillende concepten aan.  Je kan er slechts enkele online boeken omdat deze concepten een vaststaande tijdsduur en prijs hebben.  Neem contact met me op, liefst telefonisch op 0498 22 60 44, om andere concepten te reserven.

Giftbox of cadeaubon

Gelieve voor giftboxes of cadeaubons rechtstreeks contact op te nemen met mij via 0498 22 60 44 of  info@kellsadvice.com.

Meer info kan u hier vinden.

Betalingen

Van zodra je een reservatie hebt uitgevoerd ontvang je een bevestigingsmail.  Kijk ook in je spam-box als je niet direct iets hebt ontvangen. 

Na ontvangst van deze bevestigingsmail zal je binnen 24 uur een vraag tot betaling ontvangen, het bedrag dient 48 uur voor de aanvang van de geboekte sessie ontvangen zijn, zoniet wordt de sessie automatisch geannuleerd.

Zorg ervoor dat de mededeling correct is zodat je zeker kan genieten van je belevingsmoment.

Annulaties

Wens je zelf je sessie te annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met mij, bij voorkeur telefonisch op 0498 22 60 44.

 

Het is mogelijk dat hiervoor kosten worden aangerekend:

 

- kosteloos bij annulatie 5 dagen voor de aanvang, vanaf dan een administratieve kost van €25

- €25 + 25% van het bedrag bij annulatie minder dan 48 uur voor de aanvang

- €25 + 50%van het bedrag bij annulatie minder dan 24 uur voor de aanvang

- €25 + 75% van het bedrag op de dag zelf

Uw gegevens

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In ons privacybeleid laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Kell’s Advice respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

bottom of page